Waddinxveen: Uitje naar de ESCAPEROOM

,

Zin om ook eens een escaperoom te bezoeken? Samen met jouw medespelers puzzels en raadsels oplossen? En binnen één uur alle opdrachten te doen om uit de kamer te ontsnappen? 

Deze activiteit is helemaal gratis en voor alle jonge mantelzorgers in de leeftijd van 14 tot en met 18 jaar in de gemeente Waddinxveen en Gouda. Meedoen met de escaperoom kan op twee dagen:
Dinsdag 9 juli van 16.00 – 17.00 uur
Donderdag 18 juli van 14.00 – 15.00 uur.

Meld je aan vóór 28 juni

Aanmelden is verplicht vóór 28 juni, dit kan via 2becool@mantelzorgcentraal.nl. Vermeld bij aanmelding je naam, leeftijd en telefoonnummer. En natuurlijk welke datum jou goed uitkomt. Zet dit ook alvast in je agenda. In de eerste week van juli ontvang je van een definitieve bevestiging.  Ben je nog niet geregistreerd als jonge mantelzorger? Doe dit dan snel. Je kan je aanmelden via het registratieformulier op 2BeCool. 

Op de dag zelf

Zorg dat je 15 minuten vóór de starttijd aanwezig bent bij het SK-Lab, Passage 240 in Waddinxveen. Als je na de starttijd aankomt, ben je helaas te laat en kun je de escaperoom niet meer spelen. Mochten er veel aanmeldingen zijn voor de escaperoom, dan hebben jonge mantelzorgers uit de gemeente Waddinxveen voorrang.  

Bij vragen

Wil je meer weten over de escaperoom of heb je andere vragen? Stel ze aan Ineke Hermus, coördinator mantelzorg Waddinxveen, via. 06 – 150 31 320.