Respijtdag Gouda 21 september

, ,

Op zaterdag 21 september organiseert Mantelzorgcentraal een respijtdag voor de mantelzorgers uit de gemeente Waddinxveen en Gouda.

Ook benieuwd hoe het historische Gouda vanaf de trekschuit Jan Salie eruitziet? Kom dan gezellig meevaren over de Goudse grachten! Na ontvangst met koffie/ thee en wat lekkers op de Jan Salie zullen we vanaf het water, verhalen horen over de geschiedenis van Gouda. Na zo’n 5 kwartier varen wandelt u door de stad naar Lunchcafé Juuls op de Markt 10, waar we met elkaar kunnen genieten van een High-Tea. De dag start om 13.00 uur en sluiten we dit keer af met een High-Tea vanaf 15.00 uur tot 17.00 uur.

Kosten en aanmelding

€ 15,- inclusief ontvangst met koffie/ thee en wat lekkers, rondvaart en de High-Tea bij Lunchcafé Juuls. Aanmelden voor deze dag kan tot 9 september 2024 via info@mantelzorgcentraal.nl. Let op er zijn 28 plaatsen beschikbaar.

 

Na aanmelding ontvang je van ons een inschrijfformulier i.v.m. de eigen bijdrage en evt. dieetwensen. De inschrijving is pas definitief als het volledige inschrijfformulier met automatische incasso bij ons binnen is.

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Bel dan met de mantelzorg coördinator uit jouw gemeente of stuur ons een e-mail.

Karin de Jong               Gouda                              T. 088 0234225

Ineke Hermus             Waddinxveen                T. 088 0234226

Email                                info@mantelzorgcentraal.nl