Bodegraven-Reeuwijk: Eerste Mantelzorgcafé (1 juni)

In een mantelzorgcafé staat het contact met andere mantelzorgers centraal. Aan de hand van een thema gaan we met elkaar in gesprek en kunt u meedoen aan een gratis workshop. Gun uzelf twee uurtjes vrijaf en ervaar of het voor u de moeite waarde is.

Het Mantelzorgcafé is een goed moment om even de tijd te nemen voor uzelf in een andere sfeer. Mantelzorgers verstaan elkaar vaak met twee woorden. Daarnaast is er in het café altijd een mantelzorgmedewerker of iemand van het sociaal team aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Op donderdag 1 juni 2017 organiseren we in het Huis van Alles te Bodegraven het eerste Mantelzorgcafé. Het thema van de avond is: financiële regelingen voor mantelzorgers. We starten met een kennismakingsrondje en daarna heeft u de gelegenheid om deel te nemen aan de workshop met het genoemde thema. Deelname is gratis.

19:30 uur: Inloop en kennismaking: 19.30 uur
20:00 uur: Start workshop financiële regelingen voor mantelzorgers.

Locatie: Huis van Alles Vromade 1B Bodegraven

U kunt meer informatie krijgen of u opgeven via mantelzorgondersteuner stichting SAM Brechtje Simons: b.simons@samwelzijn.nl tel: 0649880305.

Heel graag tot donderdag 1 juni!

Stichting SAM in samenwerking met de gemeente Bodegraven-Reeuwijk zal iedere 4 maanden een café organiseren met steeds een wisselend thema. Hou de krant en het internet in de gaten voor de volgende thema’s.