Gouda: Workshop ‘BordjeVol’ op 6 oktober 2022

,

“Hoeveel ligt er op jouw bordje?”, dat is de vraag die tijdens de gratis workshop BordjeVol op donderdagavond 6 oktober centraal staat.

De methode van BordjeVol geeft inzicht in de mantelzorgtaken en alle andere dingen die deel uitmaken van het leven. Welke taken zijn energievreters en welke activiteiten geven juist energie? En hoe is de balans daarvan? Spelenderwijs helpt het je als mantelzorger om keuzes te maken en hoe je hulp kunt vragen aan je omgeving. Door deze aanpak kom je snel te weten wat je nodg hebt en krijg je inzicht in welke hulp mogelijk is en waar je misschien zelf nog niet aan gedacht hebt.

Een reactie van een eerdere deelnemer aan de workshop BordjeVol:

“Ik vond de workshop verdiepend, het gaf mij meer inzicht dan vooraf gedacht. Ik heb weer nieuwe ideeën waardoor ik het zorgen voor mijn vrouw beter vol kan houden”.

Zorg jij ook intensief voor een (chronisch) zieke partner, een hulpbehoevende ouder, of een kind met beperking? Doe dan mee met deze waardevolle workshop.

Waar & Wanneer?

Donderdagavond 6 oktober 2022 van 19.00 tot uiterlijk 21.30 uur  in het Nelson Mandela Centrum, ontmoetingsruimte bg., Bernadottelaan 79, 2806 JM Gouda.

Meedoen?

Graag vooraf aanmelden via gouda@mantelzorgcentraal.nl o.v.v. BordjeVol, je naam, mailadres en telefoonnummer.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karin de Jong, T. 088 0234 225.