Laatste 2 weken ingegaan voor aanvraag Mantelzorgwaardering Zoetermeer 2022

Mantelzorgers zorgen langdurig, intensief en onbetaald voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende persoon uit hun omgeving. Dit kan een partner, ouder of kind zijn, maar ook een ander familielid, vriend of kennis. Ben je mantelzorger voor iemand in Zoetermeer? Dan kom je voor 2022 mogelijk in aanmerking voor de Mantelzorgwaardering.

Waardering voor mantelzorgers laten zien

Met de mantelzorgwaardering laat de gemeente Zoetermeer haar waardering blijken voor de inzet van haar mantelzorgers. In 2021 bestaat de mantelzorgwaardering van de gemeente Zoetermeer opnieuw uit een éénmalige financiële waardering van €200.

De mantelzorgwaardering 2022 is aan te vragen via het registratieformulier op onze website via de knop Registeren.

Aanmelden tot en met 10 november

Let op! De aanmeldingstermijn voor de mantelzorgwaardering is tot en met 10 november 2022. Na die datum kan je aanmelding voor de waardering 2022 niet meer meegenomen worden.

Voorwaarden

Je komt in aanmerking voor de waardering als je onbetaald zorgt voor een ziek of gehandicapt familielid, vriend of buur die in Zoetermeer woont; intensieve zorg verleent (meer dan 8 uur per week) voor langere tijd (meer dan drie maanden aaneengesloten); 18 jaar of ouder bent. Lees de volledige voorwaarden.

Per mantelzorger wordt maximaal 1 waardering verstrekt.

Bevestiging via mail

Zodra je aanvraag verstuurd is, ontvang je een automatische bevestiging op het opgegeven e-mailadres. Niet gezien of ontvangen? Het kan zijn dat de bevestiging in je ongewenste  e-mail terecht komt!
Na registratie ontvang je vier keer per jaar het nieuwsblad voor mantelzorgers met actuele landelijke en gemeentelijke informatie over mantelzorg.

Hulp nodig?

Voor hulp bij het invullen van het online formulier of andere vragen kun je langskomen op donderdagmiddag van 15:00 – 16:00 uur op het inloopspreekuur bij inZet locatie Petuniatuin 7a of contact opnemen via zoetermeer@mantelzorgcentraal.nl.