Nieuwe eetwijzer: Genieten in Gouda

,

Alleen eten ongezellig of vind jij koken voor 1 persoon maar saai? Gaat zelf koken moeilijk? Maak dan gebruik van één van de vele eet mogelijkheden in Gouda. De Klup Gouda en Thuisafgehaald.nl hebben met elkaar een handige folder gemaakt: Genieten in Gouda.

Samen eten of helpen koken

Samen eten is een thema dat veel mensen in Gouda inspireert: eten verbindt. Liefhebbers kunnen een plek aan 1 van de eettafels uit deze folder reserveren. Er is genoeg keuze: kom bijvoorbeeld genieten van een heerlijk vers verrassings meergangenmenu bij SamSam of het Bruisnest. Misschien heb jij zin om zelf te koken of mee te helpen bij de afwas? Vrijwilligers zijn altijd welkom!

Meegenieten van andermans kookkunsten?

Ben jij niet meer mobiel en heb je hulp nodig bij het organiseren van de warme maaltijd? Ook dan is de oplossing dichtbij: er wonen in Gouda veel mensen die behalve houden van koken, ook graag maaltijden komen brengen. Vraag dan Thuisafgehaald om te zoeken naar een buurtgenoot die maaltijden bij je thuis komt brengen als je (tijdelijk) niet meer de deur uit kunt.

Wil jij deze eet mogelijkheden op papier?

  • Vraag dan de folder aan of ga kom hem halen bij SamSam, Het Bruisnest, of De Walvis.
  • Aanvragen van de folder of heb je vragen? Stuur een mail of bel:
    • e-mailadres sjakkelienbetlem@deklupgouda.nl -0182-527566 of
    • e-mailadres jasmijn@thuisafgehaald.nl – 06-83447197