Parkeervergunning voor mantelzorgers in 2021

,

Parkeervergunning 2021 aanvragen

Mantelzorgers kunnen een parkeervergunning aanvragen als ze voor iemand in Zoetermeer zorgen die in een betaalde of blauwe parkeerzone woont.

Vijf jaar geleden werd de parkeervergunning voor mantelzorgers geïntroduceerd in Zoetermeer. Ook in 2021 kunnen mantelzorgers de parkeervergunning weer aanvragen.

De kosten bedragen € 16,- en de vergunning geldt alleen voor de directe woonomgeving van de zorgvrager. Om in aanmerking te komen voor de parkeervergunning, moet je geregistreerd zijn als mantelzorger bij Mantelzorgcentraal/ZoSamen. De vergunning is aan te vragen via de website www.zosamen.nl/mantelzorgers. Hier vind je ook aanvullende informatie en voorwaarden over de aanvraagprocedure.

Verlengen van de parkeervergunning

Wanneer je in 2020 al gebruik hebt gemaakt van de parkeerregeling van ZoSamen kun je deze verlengen. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als voor nieuwe mantelzorgers.

Bel naar 079 – 342 90 48 van maandag tot en met vrijdag, 10u-17u. Of regel het de website van Parkeerservice Zoetermeer www.p1.nl/parkeren/zoetermeer/parkeerservice-zoetermeer