Voorstelling over mantelzorg: Ode aan Jasper

,

“Ode aan Jasper”  is het verhaal van Mark.  Mark is de vader van Jasper. Zoals iedere aanstaande ouder droomde ook Mark van een gezond kindje. Al snel na de geboorte spat deze droom in 1000 scherven uiteen. Jasper is ziek, een zeer ernstige vorm van epilepsie is de eerste diagnose. Jasper vecht voor zijn leven en Mark vecht met de scherven van zijn droom, dit lijkt in niets op het jonge gezinnetje dat hij zich had voorgesteld. Is hij hier wel tegen opgewassen, waar heeft hij dit aan verdiend?
Hoe, hoe, hoe dan! Vluchten is geen optie, Jasper is er! En Mark is zijn vader! Hij gaat de reis met zijn ernstig meervoudig gehandicapte zoon aan. Ook al voelt hij zich er niet klaar voor. Gaandeweg ontdekt hij de onvoorwaardelijke liefde van én voor Jasper. Het verandert het leven van Mark volledig. Angst en verzet maken onderweg steeds meer plaats voor liefde en dankbaarheid.

Mark deelt dit verhaal, sámen met Jasper in deze voorstelling. 
In verhalen, liedjes en beeld weet Mark je mee te nemen in zijn leven met Jasper.
En Jasper laat u zien hoe hij daar al die jaren zijn eigen unieke rol in heeft gespeeld.

Op 22 April 2018 spelen zij in de Garenspinnerij in Gouda om 14.30 uur een voorstelling “Ode aan Jasper”, gevolgd door een nagesprek met de zaal voor die mensen die daar belangstelling voor hebben. De ervaring is dat vooral mantelzorgers veel belangstelling hebben voor de voorstelling en het nagesprek. Uiteraard staat dit verhaal niet op zichzelf en zijn er veel overeenkomsten met de eigen mantelzorgsituaties van de toeschouwers.

Bestel je tickets hier!

NB. Speciaal voor mantelzorgers voor € 10 in plaatst van € 14 met code: Palet Welzijn Gouda