Waddinxveen: Schilder- en computercursussen

,

In Waddinxveen zijn er veel mensen die schilderen als hobby hebben. Meestal gebeurt dit in groepsverband  waarbij het onderlinge contact  een prettige bijkomstigheid is .

Misschien lijkt dit u ook leuk maar weet u nog niet of deze nieuwe hobby bij u past.  Om dit te ontdekken biedt Palet Welzijn een kennismakingscursus aan voor senioren.

Onder leiding van een docent leert u werken met acrylverf waarbij technieken, beeldaspecten en creativiteit aan de orde komen. U hoeft geen materiaal aan te schaffen. Alles wordt ter beschikking gesteld. De cursus  bestaat uit 6 dagdelen en start op maandagochtend  4 september a.s. Wekelijks van  10.00 uur – 12.00 uur . De kosten bedragen € 75,- Aanmelden kan  via seniorenwerk.waddinxveen@paletwelzijn.nl of via tel: 088-0234247. Welkom!

Informatieochtend computercursussen senioren

Heeft u interesse in een computercursus maar heeft u de stap steeds uitgesteld? Speciaal voor senioren heeft Palet Welzijn een mooi aanbod aan cursussen. Op maandagochtend 14 augustus is er in het Anne Frankcentrum een informatieochtend waar u met uw vragen en wensen terechtkunt wat betreft de computercursussen van het komende half jaar. Ook voor de IPad en Android tablets staan workshops gepland.

U bent welkom tussen 10 – 12.00 uur , Jan van Bijnenpad 1.

Palet Welzijn zoekt vrijwilligers

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging ? Lijkt het u leuk om nieuwe contacten aan te gaan?

Wellicht is het een idee om vrijwilligerswerk te gaan doen op tijden dat het u goed uitkomt.

We gaan graag met u in gesprek om te kijken wat goed bij u past. Op dit moment zijn we op zoek naar chauffeurs voor het seniorenvervoer ( met uw eigen auto) en naar vrijwilligers voor het serveren van maaltijden maar ook voor assistentie bij de bar op de locatie Anne Frankactiviteitencentrum. Heeft u interesse in deze vacatures of wilt u een open gesprek over wat u er nog meer voor mogelijkheden zijn, neemt u dan contact op met de coördinator activiteiten van Palet Welzijn, tel: 088-0234247