Zoetemeer: Dag van de Mantelzorg (11 november)

,

In het kader van de Dag van de Mantelzorg brengt ZoSamen Zoetermeerse mantelzorgers weer op een feestelijke manier bij elkaar op zaterdag 11 november. Met deze dag spreekt de gemeente Zoetermeer haar waardering en erkenning uit voor het waardevolle werk dat haar mantelzorgers verrichten

Onder het thema “mantelzorg doe je samen!”, zijn mantelzorgers uitgenodigd voor een middag vol lekkers en gezelligheid in het 360˚ Stadstheater in Zoetermeer. In het vernieuwde theatercafé ‘Stage Kitchen & Café’, onderwerpt de Pubquizmaster iedereen onder het genot van een hapje en een drankje aan een hilarische pubquiz.

Vanuit de gemeente zullen wethouder Isabelle Vugs- Vink en beleidsmedewerker Hans Wesdijk aanwezig zijn.

Wij hebben met elkaar  een gezellig programma samengesteld waardoor we mantelzorgers een ontspannende middag kunnen aanbieden op 11 november van 14.00 tot 17.00 uur in het 360˚ Stadstheater Zoetermeer aan het Theaterplein 10.

Inschrijven

Mantelzorgers die geregistreerd zijn bij ZoSamen  kunnen zich inschrijven door een e-mail te sturen naar waardering@zosamen.nl. Vermeld in de e-mail je naam, adres en telefoonnummer. Je kunt je ook aanmelden tijdens het inloopspreekuur in de bibliotheek op maandagen tussen 15.00 en 16.00 uur.

De middag is geheel kosteloos voor mantelzorgers.

ZoSamen is een samenwerkingsverband tussen MEE Zuid-Holland Noord, Palet Welzijn en Stichting MOOI.