Zoetermeer: Mantelzorgcafé 17 januari

Mantelzorgcafé
________________________________________
ZoSamen Palet Welzijn organiseert op dinsdag 17 januari het Mantelzorgcafé van 10.00 uur tot 12.00 uur. U bent van harte welkom in lunch café de Zoetelaar, Dorpsstraat 99 in Zoetermeer.

In het Mantelzorgcafé kunt u aan de hand van een thema in informele sfeer informatie opdoen en leren van anderen, die net zoals u langdurig en/of intensief voor iemand zorgen. Hebt u deze mantelzorgersbijeenkomsten wel eens bezocht? Dan kent u de waarde van deze gelegenheid om ook even op deze manier tijd te nemen voor uzelf. Kent u het Mantelzorgcafé nog niet en wilt u graag andere mantelzorgers ontmoeten, dan zien wij u graag bij het Mantelzorgcafé!
Deelname is gratis.

ZoSamen ondersteunt mantelzorgers in Zoetermeer en biedt informatie, advies, ondersteuning en respijtzorg. Als Zoetermeerse mantelzorger kunt u zich aanmelden door u te registreren op de website www.zosamen.nl of te bellen met het informatienummer van ZoSamen 0800-0200401.
Na registratie ontvangt u vier keer per jaar onze nieuwsbrief en blijft u op de hoogte van onze activiteiten voor mantelzorgers.