Zoetermeer: mantelzorgcafé (27 februari)

ZoSamen Palet Welzijn organiseert op maandagavond 27 februari een Mantelzorgcafé van 19.30  – 21.30 uur. Je bent van harte welkom in de recreatieruimte van Palet Welzijn, Zanzibarplein 5, tegenover verpleeghuis WZH Oosterheem te  Zoetermeer.

Combineer je als mantelzorger jouw  zorgtaken met een betaalde baan? Dan ben je niet de enige; één op de zes werknemers doet dit, in de zorgsector zelfs één op de vier. De combinatie van werk en zorg is voor veel mensen lastig. Bijvoorbeeld omdat zorgtaken en werktijden elkaar overlappen. En omdat het veel energie kost. Tijdens het Mantelzorgcafé kun je  ervaringen delen onder leiding van Mantelzorgcoördinator Wicorel Koning van ZoSamen en krijg je informatie en een aantal tips om de combinatie van werk en mantelzorg makkelijker te maken.

Het mantelzorgcafé is gratis, bedoeld voor mensen die intensief zorgen voor iemand in hun gezin, familie of vriendenkring die (chronisch) ziek, beperkt of hulpbehoevend is. Heb je interesse in dit thema, meld je dan aan met naam, postcode en telefoonnummer op E registratie@zosamen.nl

ZoSamen ondersteunt mantelzorgers in Zoetermeer en biedt informatie, advies, ondersteuning en respijtzorg.  Als  Zoetermeerse mantelzorger kun je je aanmelden door je te registreren op de website  www.zosamen.nl of te bellen met het informatienummer van ZoSamen 0800-0200401.

mzc

Na registratie ontvang je vier keer per jaar onze nieuwsbrief en blijf je op de hoogte van onze activiteiten voor mantelzorgers.