Zoetermeer: Mantelzorgcafé ‘Niet-aangeboren Herstenletsel’ (18 juli)

,

ZoSamen organiseert op dinsdag 18 juli van 10.00-12.00 uur een Mantelzorgcafé over Niet-aangeboren Hersenletsel . Je bent deze ochtend van harte welkom in de zaal achterin lunchcafé De Zoetelaar, Dorpsstraat 99 te Zoetermeer.

In Nederland krijgen jaarlijks naar schatting 160.000 (nieuwe) mensen te maken met een of andere vorm van hersenletsel als gevolg van bijvoorbeeld een herseninfarct, ongeluk, tumor, hartstilstand, hersenbloeding of operatie. Ook de familie ondervindt vaak allerlei problemen.

De gevolgen van NAH kunnen heel verschillend zijn, maar kennen ook veel overeenkomsten. Mirjam de Koster van Sophia Revalidatie spreekt over de (on)zichtbare gevolgen van NAH voor de familie en naasten. Vanuit ZoSamen is een coördinator mantelzorg aanwezig en er is ruimte voor het bespreken van ervaringen.

Het Mantelzorgcafé is gratis, bedoeld voor mensen die intensief zorgen voor iemand in hun gezin, familie of vriendenkring die (chronisch) ziek, beperkt of hulpbehoevend is. Heb je interesse in dit thema, meld je dan aan met naam, postcode en telefoonnummer op E registratie@zosamen.nl