Zoetermeer: training ‘Samen Zorgen’ (15 mei)

Zosamen biedt in samenwerking met Zorg voor Leren kosteloos de training ‘Samen zorgen’  aan voor alle professionals die in hun werk te maken hebben met mantelzorgers. Deze training is bedoeld voor iedereen die in Zoetermeer werkt in de zorg en samenwerkt met mantelzorgers en zorgvrijwilligers in de thuiszorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg, revalidatie, GGZ, het ziekenhuis en huisartsenpraktijken.

Hoe kun je op een goede manier samen zorgen? Hoe kun je mantelzorg actief betrekken bij het opstellen van het zorgplan? Hoe kun je ervoor zorgen dat mantelzorgers zelf niet overbelast raken? En hoe kun je je eigen werkplezier vergroten wanneer je beter, leuker en duurzamer samenwerkt met mantelzorgers en (zorg)vrijwilligers? Op deze vragen en meer krijg je antwoord in de training.

De training bestaat uit een korte e-learning module en 2 bijeenkomsten. In de bijeenkomsten staan het uitwisselen en delen van ervaringen en kennis centraal in een interactief programma.

 Meer informatie
De trainingen vinden plaats in lunchcafé de Zoetelaar in Zoetermeer op 15 mei en 8 juni 2017 van 13.30-16.30 uur.  Je kunt je aanmelden via www.zosamen.nl/training-samen-zorgen. Deelname aan de training is gratis, echter niet vrijblijvend.

ZoSamen biedt cliëntondersteuning en is er voor mantelzorgers en (zorg)vrijwilligers. Iedereen  die ondersteuning nodig heeft, kan bij zoSamen terecht. ZoSamen is een netwerk van organisaties, waaronder MEE Zuid-Holland Noord, Palet Welzijn en Vip voor vrijwilligers. Samen zorgen in Zoetermeer.