Zoetermeer: Waarderingsactie jonge mantelzorgers (1 april)

De gemeente Zoetermeer heeft aandacht voor jonge mantelzorgers tussen de 8 en 18 jaar met een speciale waarderingsactie. Ook jonge mantelzorgers verdienen waardering voor hun bijdrage in de zorg voor een zieke ouder, broertje, zusje, opa of oma. Op zaterdag 1 april is 2BeCool met een coole act aanwezig in de hoofdbibliotheek in Zoetermeer om de eerste waarderingen persoonlijk uit te reiken. Tussen 13.00 en 14.30 uur kun je jezelf of iemand anders bij 2BeCool aanmelden voor de waardering voor jonge mantelzorgers. Je vindt 2BeCool op deze dag in het leescafé op de begane grond.

Een jonge mantelzorger aanmelden
Met de waarderingsactie kan iedereen die een jonge mantelzorger kent, zoals jouw familie, leerkrachten, vrienden en vriendinnen, thuiszorgmedewerkers en jouw huisarts, zijn of haar waardering laten blijken aan hem/ haar.

Ben of ken jij een jonge mantelzorger tussen de 8 en 18 jaar? Geef hem/ haar dan op voor de waardering via www.2becool.nl .
De waardering voor jonge mantelzorgers bestaat uit een bioscoopbon, goed voor een bezoek voor 2 personen. ZoSamen is er voor mantelzorgers, (zorg)vrijwilligers en voor iedereen die hulp vraagt, geeft of aanbiedt.