Laatste week voor het aanvragen van de mantelzorgwaardering 2021

Ben je mantelzorger voor iemand in Zoetermeer? Dan kom je voor 2021 mogelijk in aanmerking voor de Mantelzorgwaardering. Aanvragen kan t/m 10 november 2021.

Gemeentelijke waardering

Met de mantelzorgwaardering laat de gemeente Zoetermeer haar waardering blijken voor de inzet van haar mantelzorgers. In 2021 bestaat de mantelzorgwaardering van de gemeente Zoetermeer opnieuw uit een éénmalige financiële waardering van € 200.

De mantelzorgwaardering 2021 is aan te vragen via het registratieformulier op onze website. Let op! De aanmeldingstermijn voor de mantelzorgwaardering is tot en met 10 november 2021.

Klik hier op naar het registratieformulier te gaan

Wanneer kom je in aanmerking

Je komt in aanmerking voor de waardering als je onbetaald zorgt voor een ziek of gehandicapt familielid, vriend of buur die in Zoetermeer woont; intensieve zorg verleent (meer dan 8 uur per week) voor langere tijd (meer dan drie maanden aaneengesloten); 18 jaar of ouder bent.

Per mantelzorger word er maximaal 1 waardering verstrekt.

Bevestiging per mail

Zodra je aanvraag verstuurd is, ontvang je een automatische bevestiging op het opgegeven e-mailadres. Niet gezien of ontvangen? Het kan zijn dat de bevestiging in je ongewenste e-mail terecht komt!

Na registratie ontvang je vier keer per jaar het nieuwsblad voor mantelzorgers met actuele landelijke en gemeentelijke informatie over mantelzorg.

Voor ondersteuning bij het invullen van het online formulier of andere vragen kun je mailen naar zoetermeer@mantelzorgcentraal.nl of kom langs op het inloopspreekuur op vrijdagochtend om 10:oo uur bij inZet op de locatie Zanzibarplein 5 in Oosterheem.