Nieuwe coördinator mantelzorg in Waddinxveen

Afgelopen mei is Ineke Hermus gestart als nieuwe coördinator mantelzorg in Waddinxveen. Tot voor kort was Ineke sociaal makelaar II bij Palet Welzijn in Zoetermeer, tot zij deze kans kreeg om meer persoonlijk iets te kunnen betekenen. Zij stelt zich graag voor:


Ik heb jarenlange werkervaring op verschillende terreinen en in diverse rollen; verpleegkundige, docent/praktijkbegeleider, dementieconsulent, WMO-consulent, ouderenadviseur en persoonlijk coach. In mijn vrije tijd ben ik vaak in de natuur te vinden. Zwem vroeg in de ochtend graag in open water. En in de weekenden wandel en fiets ik met mijn partner.
Mijn verbindende kwaliteiten, coachende vaardigheden en levenservaring verwacht ik zeker binnen de functie als coördinator mantelzorg te kunnen gebruiken. In mijn kern ligt de diepgewortelde drang om anderen zich gehoord en gezien te laten voelen. Dat is waar mijn kracht ligt.

In het Anne Frank Centrum van Waddinxveen kun je mij vinden op maandag, dinsdag en donderdag. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. Daarnaast hoop ik oprecht dat veel mantelzorgers, in alle leeftijden, jong, oud of daartussenin mij kunnen vinden.

Wandel gerust eens binnen of maak een afspraak. Dan maak ik tijd en ruimte voor jou! Wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort. Leuk je dan te spreken.

Ineke Hermus