Doe ook mee met een Rondje Gezond!

In samenwerking met sportaanbieders, zorgaanbieders, maatschappelijke welzijnsorganisaties, de provincie en diverse afdelingen van de gemeente nodigt Zoetermeer je uit om te bewegen én te ontmoeten. Met je sportvereniging, in groepjes, met z’n tweeën of alleen. Je komt elkaar tegen!

Rondje Gezond is voor iedereen, van jong tot oud en door de eenvoudige oefeningen bepaal je gemakkelijk je eigen tempo. Volg de route en kom langs plekken en groene randen van de wijken Driemanspolder, Meerzicht en Entree! Op de route maak je gebruik van het straatmeubilair in de omgeving én van beweegtoestellen. Even uitrusten tussendoor of een drankje na afloop? Dat kan bij het Golden Tulip Hotel, lunchroom Bij Foodie en buurtcentrum De Spil. Ook kom je Dunea tapkranen onderweg tegen, handig om je flesje te vullen of een slokje water te nemen.

Routes van Rondje Gezond

Je komt zes routeborden tegen: vier overzichtsborden met het complete rondje en twee borden met de deelrondes in Driemanspolder en Meerzicht. Rondje Gezond is in totaal 4 km. Het rondje in Entree is 1.670 m. en in Meerzicht en Driemanspolder 1.300 m.

Het start- en eindpunt is bij station Zoetermeer aan de Boerhaavelaan. Deelronde Driemanspolder start bij buurtcentrum De Spil. Deelronde Meerzicht start bij buurtcentrum ‘t Anker.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Meer informatie over Rondje Gezond?

Ga hiervoor naar de webpagina van Rondje Gezond. Hier vind je meer informatie over Rondje Gezond en de verschillende routes.