Ontdek de Bijzondere Mobiliteitsdag Gouda 2024 op 21 september.

,

Op zaterdag 21 september 2024 vindt in Gouda de Bijzondere Mobiliteitsdag plaats, een inspirerend en verbindend evenement voor iedereen.

 

Deze gratis dag is toegankelijk voor jong en oud, ongeacht eventuele beperkingen, en draait volledig om mobiliteit. Lokale Goudse organisaties nodigen iedereen van harte uit om deel te nemen aan een dag vol plezier, informatie en activiteiten.

De dag wordt om 11.00 uur feestelijk geopend door wethouder Michiel Bunnik, die het startschot zal geven voor een programma vol inspiratie en ontmoeting. De Bijzondere Mobiliteitsdag biedt een unieke kans om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn voor mensen met een mobiliteitsbeperking en hoe preventie en ondersteuning daarbij kunnen helpen.

Programma

Je kunt meedoen aan diverse workshops, sportactiviteiten en sociale evenementen, speciaal ontworpen om iedereen te betrekken en te inspireren. Er wordt uitgebreide informatie geboden om je te ondersteunen in het dagelijks leven en bij het vinden van de juiste hulpmiddelen en diensten.

Locatie

Dick Van Dijkhal (naast het Groenhovenbad)
Tobbepad 2, 2803 WH Gouda
Tijd: 11:00 – 16:00 uur

Meer informatie?

Ben je benieuwd en wil je meer informatie over het programma? Bekijk dan de website: Bijzondere Mobiliteit Dag Gouda 2024 | ScootmobielClub Gouda