Onderzoek: Bijdrage van mantelzorgers aan professionele zorg

Zorg je voor iemand met dementie? Wellicht zie je dan ook dat de druk op zorgmedewerkers hoog is. Dat moet veranderen. Alleen, hoe? Anne van Gimst onderzoekt o.a. hoe mantelzorgers zorgverlening kan ondersteunen. Doe mee! Vul de vragenlijst in en draag bij aan de toekomst.

Het afstudeeronderzoek is voor de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hierbij worden zowel mantelzorgers als vrijwilligers ondervraagd. De uitkomst geeft een advies over de inzet van mantelzorgers en werving van vrijwilligers.

Vul de enquête in en draag bij aan de toekomst

Je kunt deelnemen aan dit onderzoek door het invullen van een vragenlijst. De vragenlijst vind je hier. Deze sluit 14 juni.

Over het onderzoek

Wil je meedoen? Dan wordt er gevraag een vragenlijst in te vullen en jouw inzicht te delen. Er zijn geen lichamelijke, juridische of financiële risico’s verbonden aan deze deelname. Voor deelname aan dit onderzoek krijg je geen vergoeding. Het onderzoek is op vrijwillige basis. Als deelnemer kun je altijd stoppen of weigeren dat jouw gegevens verder worden gebruikt. Neem hiervoor contact op met Anne van Gims via 610720ag@student.eur.nl

Persoonlijke gegevens tijdens dit onderzoek

Jouw privacy wordt maximaal beschermd. Antwoorden worden alleen gebruikt voor dit onderzoek. Gegevens en antwoorden worden niet gedeeld met anderen. Dit is in lijn met richtlijnnen van de Erasmus Universiteit.

Verdere informatie over dit onderzoek

Dit onderzoek wordt uitgevoerd vanuit de Erasmus Universiteit Rotterdam. Volledige onderzoekstitel is: “The potential informal caregivers in the field of formal caregivers”. Heb je specifieke vragen over de omgang met persoonsgegevens? Stel deze aan de functionaris gegevensbescherming van de EUR door een mail te sturen naar fg@eur.nl.