2BeCool workshop: donderdag 1 juni | Hoofd Opruimen

, ,

Heb jij ook zoveel aan je hoofd en ben je toe aan rust, dat kan door deze tool aan te leren: “HOOFD OPRUIMEN”.

Heb je misschien het gevoel dat je hoofd overloopt? Als jonge mantelzorger komt er veel op je pad: school, vrienden, werk, sport en natuurlijk ook het helpen of “zorgen hebben om” voor wie jij (mantel)zorgt. Alles bij elkaar een flinke klus.

Over de workshop ‘Hoofd Opruimen’

Met de MatriXmethode geeft Bianca Schuijt je een simpele workshop. Daardoor zorg je voor meer structuur aan in je hoofd. Met als resultaat? Een rustiger hoofd! Tijdens de workshop gaan we actief aan de slag met deze tool en begeleiden we jou in de verschillende onderdelen van het hoofd opruimen. Uiteindelijk krijg je hierdoor meer rust en kun je veel beter onthouden, in slaap komen en loop je minder snel met een stressgevoel.

Deze interactieve workshop wordt aangeboden in samenwerking met Bianca Schuijt van buro KLEUR. Bianca past, als Matrix professional, deze methode wekelijks toe bij jongeren & volwassenen. Het bijzondere is: iedereen kan het hoofd opruimen en een ieder doet dit op zijn/haar eigen, unieke manier, Bianca begeleidt je hierin. Ben jij ook klaar met stress, overlopen van je hoofd en toe aan een rustiger hoofd? Schrijf je in voor de komende workshop en ervaar het verschil:

Wanneer?

donderdag 1 juni van 19.00 tot 21.00 uur

Waar?

’t Govertje
Ouverturelaan 12
2807 JT Gouda (wijk: Goverwelle)

Doe je mee?

Stuur een mailtje aan 2becool@mantelzorgcentraal.nl om je aan te melden. Zet hierin dat je meedoet met de workshop hoofd opruimen, vergeet je naam en leeftijd niet. Laat ook weten of je samen of alleen komt.