MantelzorgMoment: 25 mei | Workshop hoofd opruimen

,

Zorgen voor een ander, is zorgen voor jezelf!

Donderdagavond 25 mei organiseren we een mantelzorgMoment over stressreductie. Bianca Schuijt van buro KLEUR geeft deze interactieve workshop. Als Matrix professional, past zij de MatriXmethode wekelijks toe bij verschillende leeftijdsgroepen. Het bijzondere is: iedereen kan het hoofd opruimen en eenieder doet dit op zijn/haar eigen unieke manier, Bianca begeleid je hierin. Ben jij ook klaar met stress, overlopen van je hoofd en toe aan een rustiger hoofd?

Dit is je kans, om te vertragen en een nieuwe tool aan te leren: “HOOFD OPRUIMEN”. Waarom? Om stress te reduceren. Door bewuste aandacht voor jezelf te hebben, versterk je je mentale gezondheid en je energielevel.

Workshop hoofd opruimen bij Mantelzorgcentraal

Waar gaat de workshop over?

Gewoon in slaap kunnen komen, zonder gepieker, overlopend hoofd of stress gevoel. De MatriXmethode is een laagdrempelige methode om rust & structuur te bieden in het hoofd. Tijdens de workshop gaan we actief aan de slag en word je begeleid door de verschillende aspecten en onderdelen van het hoofd opruimen. Wanneer er structuur in het hoofd is, ontstaat er ruimte om effectief & doelmatig de dag te volbrengen. Resultaat; rust & beter in staat taken uit te voeren en informatie te onthouden.

Schrijf je in voor de komende workshop en ervaar het verschil:

Don’t just be good to others, be good to yourself too….

Waar & Wanneer?

Datum: Donderdag 25 mei 2023
Tijd: 19.00 tot uiterlijk 21.00 uur
Locatie: ’t Govertje, Ouverturelaan 12, 2807 JT Gouda. De ingang aan de kant van de spoortunnel.

Meld je aan voor het mantelzorgMoment

Aanmelden voor deze activiteiten kan via gouda@mantelzorgcentraal.nl  o.v.v.  ‘Hoofd opruimen’, je naam, mailadres en telefoonnummer.

Let op VOL=VOL. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karin de Jong, T. 088 0234 225