Ervaringen van mantelzorgers gezocht. Help jij mee?

, , , ,

Zorg je voor iemand die op de wachtlijst staat voor zorg?

Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Vanuit het Vitaal Netwerk willen organisaties Zorgpartners, de Zellingen, WelThuis en Palet Welzijn mantelzorgers in regio Midden-Holland beter ondersteunen. Om dit goed op te kunnen starten, worden hiervoor ervaringen gezocht. Krijg je al mantelzorgondersteuning? Wat mis je nog of wat zou je prettig vinden? Jouw mening helpt om mantelzorgers beter te kunnen ondersteunen.

Vul de vragenlijst in en help mee!

Ben je mantelzorger voor iemand die op de wachtlijst staat voor een verpleeghuis of net is opgenomen? Dan nodigen we je uit om een korte vragenlijst in te vullen. Je kunt de vragenlijst eenvoudig online invullen via deze link: Vragenlijst mantelzorgondersteuning – Project Vitaal Netwerk. Liever op papier? Stuur een e-mail naar onderzoek@facit.nl met je naam en adres en je ontvangt de vragenlijst per post. Je kunt deze ingevuld terugsturen zonder postzegel. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Facit, een onafhankelijk onderzoeksbureau. Jouw antwoorden zijn anoniem en worden vertrouwelijk behandeld. Zo kun je eerlijk en open je mening geven.

Wat gebeurt er met je antwoorden?

In november en december organiseren we bijeenkomsten om mantelzorgers te bedanken. Tijdens deze bijeenkomsten delen we de resultaten van het onderzoek en bespreken we hoe we mantelzorgers in de regio beter kunnen ondersteunen. Het doel is om minimaal twee duidelijke voorstellen te doen voor mantelzorgondersteuning in 2025. Hiermee hopen we een mooie bijdrage te leveren aan de mantelzorgondersteuning in de regio.

Meer informatie over het project

Wil je meer informatie over het project of heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar vitaalnetwerk@welthuis.nl. Voor vragen over het onderzoek kun je contact opnemen met Facit via telefoonnummer 0251 860 226 of per e-mail: onderzoek@facit.nl. Vermeld hierbij dat het gaat om de ‘mantelzorgraadpleging Vitaal Netwerk’.