Hulp bij aanvragen energietoelage

Omdat de gas- en energieprijzen de afgelopen tijd flink zijn gestegen stelt de rijksoverheid een financiële steun beschikbaar voor mensen met een laag inkomen. Op 30 juni 2022 houdt Palet Welzijn in het Anne Frank Centrum een spreekuur om senioren en mantelzorgers te ondersteunen bij de aanvraag voor deze energietoelage.

Bent u mantelzorger of op de pensioengerechtigde leeftijd en is uw inkomen tot 130% van de bijstandsnorm? Dan kunt u op 30 juni as. op afspraak bij Palet Welzijn terecht op het Jan van Bijnenpad 1 voor hulp bij het aanvragen van de eenmalige energietoelage van € 800.

Om gebruik te maken van deze service kunt u een afspraak te maken met Antoinette in ’t Hout op telefoonnummer 088-02 34 216.

DigiD mee

Voor het aanvragen van deze toelage is het noodzakelijk dat u in het bezit bent van een DigiD met een sms-code gekoppeld aan uw mobiele telefoon.

Vragen vooraf?

Bent u niet in het bezit van een DigiD of heeft u vragen? Neem dan op 30 juni tussen 9 en 10 uur telefonisch contact op met Nathalie Klamer voor advies, telefoonnummer 088-02 34 264.