Gratis workshop klei of gemengde technieken voor 55-plussers

, , , , ,

Als mantelzorger is het belangrijk om naast je zorgtaken ook voldoende tijd te nemen voor jezelf om op te laden. Bijvoorbeeld door te sporten, uit te rusten of creatief bezig te zijn. Voor dat laatste hebben wij een mooie kans: heb jij altijd al eens willen uitproberen of je met klei óf met gemengde technieken iets moois zou kunnen maken? Dat kan! Op 23 november 2023 biedt de Goudse projectorganisatie AFEdemy samen met de kunstenaars Nelleke Beck (keramiek) en Marrit van Luxemburg (Mixed Media) twee gratis workshops aan voor mensen van 55 jaar en ouder.

 

Kosten en inschrijving

In totaal kunnen 30 mensen deelnemen aan deze gratis workshops (15 per workshop). Vooraf aanmelden per mail is wel noodzakelijk. Lijkt dit jou leuk? Meld je dan aan bij AFEdemy door een mail te sturen naar sandra@afedemy.eu. Vermeld bij je aanmelding ook naar welke workshop je voorkeur uitgaat: klei of gemengde technieken.

De workshops worden georganiseerd in het kader van project SAVE (https://www.afedemy.eu/projects/save/). Er zijn geen kosten aan verbonden, maar bij aanmelding wordt aanwezigheid wel verwacht. Bij teveel aanmeldingen zal AFEdemy een selectie maken en eventueel een reservelijst opstellen. Een voorwaarde voor gratis deelname is dat deelnemers bereid zijn om een verklaring tot deelname in te vullen en te ondertekenen. Ook zullen er in het kader van het project foto’s worden gemaakt. Hierover word je per mail na aanmelding nader geïnformeerd. 

Locatie en planning

De workshops vinden plaats in de KunstMaakPlaats in Gouda van 10.00 tot 13.00 uur. Na je aanmelding ontvang je nadere informatie. De KunstMaakPlaats is een creatieve werkplek in Gouda. In de ateliers werken kunstenaars uit verschillende disciplines aan hun eigen kunst-projecten. Ook enkele ondernemers in de sector Kunst en Vormgeving hebben er hun eigen werkplek. Op De KunstMaakPlaats willen de kunstenaars graag van betekenis zijn, niet alleen voor zichzelf maar juist ook voor anderen. Met hun kunst en creativiteit willen ze bijdragen aan de (Goudse) samenleving. Ze willen daarbij ontmoeting en verbinding stimuleren en tegelijkertijd een plek zijn van ontspanning en creatie.